Vodafone

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Colaborator debutant
Postări: 31
Înregistrat: ‎01-06-2012
0

Probleme Vodafone Smart Prime 7

De cand am facut update-urile de software, am inceput sa am probleme cu wi-fi-ul (se conecteaza foarte greu, nu apar mereu router-ele din zona si nu mai vrea sa se conecteze la retelele Wi-Free), sunetul (se aude foarte incet atata timp cat display-ul este deschis,  si mai tare cand il inchid) , memoria si in general cu felul in care se misca androidul. Este vreo solutie sau trebuie sa il trimit in service?

Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎04-10-2012
0

Re: Probleme Vodafone Smart Prime 7

Buna ziua ! Am primit un telefon si o cartela sim am fost la Vodafone Campina ieri si mi s-a spus ca pana seara se va activa noul sim ,dar nici pana la aceasta ora nu s-a activat ! Iar simul vechi a fost dezactivat si nu mai pot vorbii la telefon ! Astept un raspuns pe mail urgent , va rog !  

Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎14-10-2016
0

Re: Probleme Vodafone Smart Prime 7

Buna ziua! Am un telefon Vodafone Prime 7 si are volumul foarte mic la ambele difuzoare: cel de sus pentru convorbiri si cel de jos pentru media. Ce trebuie sa fac?
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Probleme Vodafone Smart Prime 7

@uranus15, ti-am raspuns in alt topic.

 

@hodoiu ne pare rau ca n-am mai raspuns aici. Speram ca ai rezolvat chiar de atunci. Ne mai poti contacta prin chat din aplicatia mobila MyVodafone, la *222 sau pe site https://www.vodafone.ro/contact

 

@Mihai_rav, iti sugeram sa compari si cu o alta unitate din magazinele noastre, Vodafone Smart Prime 7, iar daca pe aceea sunetul este mai puternic, sa incerci o revenire la setarile din fabrica (sa iti salvezi datele dinainte). Daca nici aceasta nu rezolva, sa il trimiti de acolo de la magazin in service.

Tudor

Vodafone
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎12-12-2016
0

Re: Probleme Vodafone Smart Prime 7

Buna ziua !
Am un Vodafone Smart Prime 7 si azi când vorbeam la telefon cu cineva el s-a repornit..A pierdut data&ora si era setat pe automat dar tot la data inițială a rămas.L-am setat manual si am dat pe data&ora auto.De cate ori repornesc telefonul el pierde ora dar in 1-2 secunde o setează automat(in momentul in care a citit cartela).Cum sa fac sa nu mai piardă ora?
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Probleme Vodafone Smart Prime 7

Buna, Gabi57!

Daca problema nu se manifesta pana acum, iti putem recomanda sa incerci o revenire la setarile din fabrica - sa iti salvezi inainte toate informatiile importante. In cazul in care nici aceasta nu rezolva, te rugam sa trimiti si telefonul in service, lasandu-l in orice magazin Vodafone.

Tudor

Vodafone