Vodafone

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎05-08-2013
0

Vodafone Smart Mini Problema Sunet Inregistrare Video !

Salut, o sa fiu scurt. Folosesc aplicatia Instagram in principal dar si Vine. Aman2 pentru cei ce nu stiu au optiunea de a inregistra filmulete [15 sec in cazul Insta si 7 in cazul Vine] 

 

Nu ma deranjeaza calitatea filmarii ci calitatea sunetului final. Deja am umblat la Normal Mode > Type Mic  si am setat acolo valoarea 25 in loc de 30 cum sugera un utilizator. Calitatea sunetului se imbunateste cat de cat avand in vedere ca scade volumul inregistrarii.

 

Problema mea este ca sunetul de fundal dispare pur si simplu se aude infundat iar daca cei din jurul meu nu sunt aproape de telefon nu se mai aud nici ei ci doar eu fiind foarte aproape de telefon. In primele 2 sec sunetul de fundal se aude apoi dispare pur si simplu.

 

 

Vreo solutie? 

Highlighted
Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎05-08-2013
0

Re: Vodafone Smart Mini Problema Sunet Inregistrare Video !

Nimeni? BUMP ! 

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Vodafone Smart Mini Problema Sunet Inregistrare Video !

Salut ravaell!

 

In situatia de fata as putea sa iti recomand doar sa mai testezi in aceeasi locatie avand un al doilea terminal Vodafone Smart Mini(ai putea face asta la un magazin Vodafone).

 

Daca pe acela nu sesizezi aceasta problema, atunci poti trimite telefonul tau in service, iar daca da, ambele telefoane se comporta la fel pe partea de audio, pot trimite feedbackul tau colegilor care aproba update-urile de soft.

 

Te astept cu raspuns,
Tudor 

Vodafone