Vodafone

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru veteran
Postări: 528
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: am trimis pm

Salutare,

 

Un fisier corupt poate aparea datorita unor utilizari neadecvate alte unei aplicatii. Un exemplu simplu este faptul ca inchizi o aplicatie atunci cand ea face salvari sau scrieri intr-un anumit fisier. Un fisier corupt poate fi inlaturat prin dezinstarea aplicatiei care utilizeaza acel fisier, cel mai probabil el face parte din aplicatie. In cazul in care este vorba despre un fisier de sistem corupt, atunci probabil ca ar fi necesara o resetare generala a sistemului de operare sau uneori chiar si o resoftare.

 

Prevenirea aparitiei unui asemenea fisier poate fi realizata printr-o utilizare fireasca a aplicatiilor. Folosirea unei aplicatii de genul Task Killer poate fi daunatoare, intrucat setarea lor intr-un mod agresiv de functinare poate inchide anumite procese importante care functioneaza in background.

 

Multumesc,

Paul

Highlighted
Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎12-06-2012
0

Re: am trimis pm

Sincer , te sfatuiesc sa scapi de el , detin deasemenea un vodafone smart II luat la prelungire de ab. (cea mai proasta decizie , nu o sa mai reinoiesc abonamentele) si am N probleme cu el , de exemplu odata la cateva zile trebuie sa-i dau restart deoarece nu mai pot primi sau da apeluri , plus inca si inca multe probleme. Imi pare rau ca am ales sa iau acest telefon sub brand propriu . Pur si simplu terminalul ESTE PILAF.

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: am trimis pm

Salut advulpe!

 

L-ai trimis pana acum in service? Daca nu, te indrum sa faci asta. O poti face in orice magazin Vodafone avand la tine dovada de achizitie(factura) si garantia telefonului.

 

Multumesc,
Tudor.

Vodafone
Începător
Postări: 17
Înregistrat: ‎19-07-2012
0

Re: am trimis pm

de ce nu imi merge power si vol+ cum ziceau cei de la service?

ei cum mi-au reparat telefonul pana acum?

poate pot si eu sa fac ce fac ei acasa fara sa ma mai trimit telefonul in service de atatea ori.

daca va intrebati... da.... iar s-a brickuit. de data asta s-a inchis ecranul si dus a fost.

faza e ca atunci cand il conectez la pc prin USB calculatorul imi da BlueScreen si se restarteaza.

am reformatat cardul(nu cu ajutorul telefonului) crezand ca e vreun virus pe card sau asa ceva dar tot BlueScreen imi da.

daca un moderator ar putea sa ii intrebe pe cei de la service cum au procedat cand mi-au reparat telefonul de 3 ori ar fi perfect. si de ce nu imi merge power si vol+. la cei de la service a mers?

astept un raspuns cat mai rapid

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: am trimis pm

Salut!


Am gasit IMEI-ul pe contul tau in baza de date si am luat  legatura cu colegii de la service. Am primit raspunsul urmator:

 

Aparatul a venit cu probleme de soft si a fost resoftat de trei ori pana acum cu aceeasi problema. Nu stim ce incearca sa faca clientul pentru ca telefonul revine mereu cu aceeasi problema care se rezolva prin resoftare. 

Nu este de-ajuns sa se reseteze aparatul (power/volum +), de multe ori nu merge sau nu rezolva problema, aparatul trebuie resoftat.

In cazul de fata iti recomand trimiterea telefonului in service-ul Vodafone de la un magazin. Poti sa notezi pe fisa de service orice lucru ce i-ar ajuta pe colegi pentru un raspuns concludent din partea lor pe viitor.

 

Multumesc,
Tudor.

Vodafone