Vodafone

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎11-08-2017
0

vodafone smart n8

[ Editat ]

aveam o parere buna despre produsele branduite vodafone in urma experientei cu vodafone smart ultra 6.

acum, inainte de a testa si folosi vodafone smart n8, deja vodafone calca in strachini.

in primul rand, smart ultra 6, este facut de o companie mare... imensa... ZTE.

smart n8, facut pe un vapor ( *inca nu le-am primit 2, ambele culori disponibile in romanica, intarziere nejustificata...ALOOOO, 48 ore scrie pe site vodkafon, apoi cearta cu *222 ca au activat o alta serie de cartela la abonament si doreau sa astept o zi fara numar activ pe sim-ul meu de prepay trecut la abonament *o alta prostie), anume alcatel... (ce treaba si ce legatura este intre acest brand si alcatel de care stiam? nici macar una, doar un nume, probabil achizitionat de la amanet)

 

acum: probleme cu terminalele inca inainte de a intra in posesia lor

1. nu exista site alcatel romania sau europa ori univer.. in care sa apara acest terminal (la zte, da, ..)

2. nu exista firmware pentru rezerva sau resoftare (la zte, da...)

3. nu ai suport tehnic si producator...la zte da, in 48 ore am primit si modificari la firmware la bug-uri semnalate si firmware postat pentru download

 

service.... in cazul in care este pe certificatul de garantie scris cordon electronics... retur imediat la terminal, asti nu stiu sa repare nici bete de chibrituri

 

p.s. la trecerea pe abonament... s-a dus si contul meu myvodafone si nu pot face altul pentru ca asta e... ai 100 numere pe abonament si 1 cont myvodafone, o tampenie. iar pe contul actual vad ca chat apare ca nu este diponibil.. momentan.

 

in urma experientei cu vodafone din ultima saptamana este foarte posibil sa solicit revenirea la prepayd a numarului in cauza si returnarea terminalului fara a plati ceva, poate solicit despagubire

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎11-08-2017
0

Re: vodafone smart n8

telefonul acesta spre deosebire de alte telefoane brand-uite de vodafon, este un noname, nu il regasesti la alcatel pentru date tehnice reale sau supert tehnic, ca in cazul telefoanelor zte sau huawei pentru brand vodafone. caz valabil si pentru telefoanele cu marci comerciale cumparate  de la terti falimentari precum philips, nokia, etc. nu va beneficia de pach-uri sau update, dealtfel vodafone nu are alte date fata de cele publicate pe aceasta pagina. adica mai nimic. pentru un produs 2017, specificatiile sunt extraordinar de bune daca cumperi telefonul pentru bunica sau un copil prescolar... cu toate ca prescolarul se poate sa-ti dea in cap cu pel pentru memoria ram reala de 656mb si pentru cei ~6gb memorie interna libera. procesorul... comparativ cu vodafone smart ultra 6, acesta este o dacia 1110 cu caroserie de logan sudata pe  colturi. am sunat la *222  si 0372027777 in incercarea de a obtine supart tehnic de peste 30 ori in 3 zile.. nu sunt capabili sa furnizeze suport tehnic sau sa indice pagina produsului la producator.

poate raspunde un moderator cu un raspuns ... real si adecvat produsului.

cel mai probabil, azi voi solicita rezilierea contractului pentru telefonul negru (ramas sigilat) si daca intampin probleme in sensul ca va exiista tupeu sa solicite bani la reziliere, voi solicita si pentru telefonul alb si il voi returna asa folosit cum este de luni pana azi si daca vor despagubiri, avand in vedere faptul ca produsele NU BENEFICIAZA DE SUPORT TEHNIC confundat de unii cu service la colt de strada (aica cordon sau alti asa zis specialisti), le voi folosi pe alte cartele si voi astepta recuperatorii in instanta. ei cu contractele, eu cu solicitarile facute pe lagina de contact si peste 20 ore de convorbiri ( peste 100 convorbiri) cu vodafone.

Moderator
Postări: 489
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: vodafone smart n8

[ Editat ]

Buna, 

 

Ne pare rau pentru timp mai mare de asteptare. Din pacate in aceasta perioada, dat fiind ultimele modificari pe partea de roaming,avem un numar mai mare de solicitari. Prin urmare, exista posibilitatea sa raspundem cu o anumita intarziere.

Din cele mentionate de tine intelegem pe de o parte ca nu esti multumit de telefoanele comandata. In situatia in care nu ai depasit termenul de 14 zile, poti alege sa il returnezi. 

 

Cu privire la contul de MyVodafone, odata cu inchiderea abonamentului tau, se sterge si contul de MyVodafone. In situatia in care doresti un altul pentru o cartela reincarcabila, dar pe acelasi numar, te rugam sa accesezi acest link si sa iti creezi unul nou: https://www.vodafone.ro/myvodafone/inregistrare?goto=https://www.vodafone.ro/personal/index.htm#tab-....

 

Daca intampini probleme la crearea contului, iti recomandam sa iei legatura cu noi fie apeland la *222, fie completand formularul de email de aici https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/contact/index.htm .

 

Multumesc,

Madalina