Windows Phone

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎24-02-2016
0
Soluţie acceptată

upgrade la windows 10 mobile

buna ziua,

 

luandu-ma dupa discutiile din ultimele saptamani de pe forumurile de windows mobile, inteleg ca un upgrade la windows 10 este in apropiere Emoticon fericit si doresc sa va intreb daca aveti planificat un calendar pentru acest upgrade.

 

Pe forumul Vodafone Australia am gasit ca pentru modelele 640, 640XL, 735 si 930 testarea softului este finalizata si se asteapta confirmarea din partea MS: community.vodafone.com.au/t5/Software-Updates/21st-January-2016-Software-Update-Weekly-Wrap/td-p/404099.

 

Odata testat si acceptat intern intr-o tara, softul respectiv este valabil si in restul tarilor in care exista Vodafone?

Totodata am inteles ca upgrade-ul la windows 10 mobile se va putea face si direct prin serverele MS, "ocolind" cumva operatorii mobili. Se aplica acest tip de upgrade si telefoanelor decodate dar care au incontinuare acelasi soft "intern"?

 

Multumesc anticipat

Ionut

Highlighted
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: upgrade la windows 10 mobile

Salut, ionutj!

Cei care au telefoanele cumparate de la operatori(dar se poate intampla si ca diverse magazine online sa aiba produse customizate de un anume operator), chiar daca le au deblocate sau le-au deblocat, vor primi in continuare versiunile customizate de acestia, dar de pe serverele MS.

De regula, se lanseaza actualizari de soft cam in aceeasi perioada pentru mai multe tari din Grupul Vodafone. Pentru moment nu iti putem oferi insa mai multe detalii, inca nu oferim un calendar precum cei de la Vodafone Australia - din cate cunosc, este singura subsidiara din Grup care ofera termene estimate in avans.

Multumim pentru interes, iar in momentul in care update-ul va fi disponibil pentru telefonul tau, vei primi notificare pe acesta.

Tudor

Vodafone
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎24-02-2016

Re: upgrade la windows 10 mobile

Salut Tudor,

mersi fain pentru raspuns!

Ionut
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎01-07-2013
0

Re: upgrade la windows 10 mobile

Bună ziua, am un telefon Microsoft Lumia 640 LTE căria i-am făcut upgrade la windows 10. Totul a decurs normal până cand a trebuit să se restarteze. Din acel moment se restartează în continuu. Ce este de făcut? Mulțumesc.

Membru de bază
Postări: 230
Înregistrat: ‎05-02-2012
0

Re: upgrade la windows 10 mobile

Descărcați și instalați pe un PC cu sistemul de operare Windows 7, Windows 8.1 sau Windows 10 aplicația Windows Device Recovery Tool. http://www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/Others/Windows-Phone-Recovery-Tool.shtml.
Conectați telefonul folosind cablul USB la acest PC și folosind aplicația mai sus menționată încercați să reinstalați cea mai nouă versiune de sistem de operare disponibilă pentru smartphone-ul dumneavoastră.
Cosmin